RomRaider

Open Source ECU Tools
 FAQ •  Register •  Login 

RomRaider

Documentation

Community

Developers

It is currently Thu Apr 24, 2014 12:09 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: RR logger issue with ROM A4TF810F ('05 WRX)
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 10:56 am 
Offline
Newbie

Joined: Mon Apr 13, 2009 10:35 am
Posts: 3
Over the weekend I updated the ROM on my 2005 WRX MT from A4TF800F to A4TF810F. I had to download and install the latest ROM defs for RR and ecuflash. Once I had that done flashing wasn't an issue. When I started logging I noticed the Manifold Relative Pressure (Direct)* was a constant -491.06 psi. All other parameters seemed to be working fine.

Due to Learning View not currently having support for A4TF810F I flashed back to the A4TF800F rom last night. When I did so the Manifold Relative Pressure (Direct)* parameter was once again working.

Is it possible for a logger def to cause this issue?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: RR logger issue with ROM A4TF810F ('05 WRX)
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 2:23 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Wed Oct 25, 2006 12:32 am
Posts: 3040
That's probably an error in the logger defs.

Do you have to use the DIRECT parameter? Did you try using MRP corrected?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: RR logger issue with ROM A4TF810F ('05 WRX)
PostPosted: Mon Jan 31, 2011 4:37 pm 
Offline
Newbie

Joined: Mon Aug 23, 2010 1:05 am
Posts: 26
Location: Livermore, CA
Almost a year later, but I can confirm this with A4TF810F. Not being able to use LearningView while learning also feels restrictive so I'm going to flash back to A4TF800F as well.

Quick update -- I tried various paramids, and it looks like it didn't actually change between the 800F and 810F revisions -- if I used the 800F id (0x21820), the logged data tracks pretty closely with the 8-bit (0x24) data.

_________________
'05 USDM WRX. Power mods: silicone Y-pipe, Prodrive 3-port EBCS, STi uppipe, Cobb catted downpipe and Prodrive muffler.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: RR logger issue with ROM A4TF810F ('05 WRX)
PostPosted: Wed Feb 23, 2011 7:11 pm 
Offline
RomRaider Developer

Joined: Wed May 20, 2009 9:49 pm
Posts: 4151
Location: Canada eh!
Ticket opened: http://trac2.assembla.com/romraider/ticket/96

Fixed in logger def version 101.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style based on FI Subsilver by phpBBservice.nl